Putanja

Početna / O nama

O nama

Slika 48

Odluka o formiranju preduzeća iz 2002. godine, na prvi pogled, ne bi trebalo da predstavlja ništa neobično. Naprotiv, odluka se nametala kao nužna i jedino moguće riješenje, ukoliko se sagledaju svi problemi koji su nas pratili i koji će nas pratiti od strane ranijeg vlasnika i poslodavca. Iako smo startovali sa skromnim sredstvima i oskudnom mehanizacijom, naša volja za uspjehom nije dolazila u pitanje.


Ono što nas je ostalo, vjerovalo je da naše znanje, iskustvo i htijenje nije upitno, ali da će trebati strpljenja kako bi uspjeh i rezultati bili vidljivi. S obzirom da je i registracija preduzeća bila u drugoj polovini 2002. godine, to su i rezultati bili skromni, ali sasvim dovoljni da se konstatuje: “Živi smo. Idemo dalje.” Već naredne i svih godina koje su dolazile, pa sve do danas, rezultati su bili sve bolji i bolji. Ispuniti očekivano nije bilo nimalo lahko. Konkurencija, nesređeno tržište, nekorektno ponašanje konkurenata - van svakog kodeksa, bili su velika smetnja našem razvoju.


Međutim, naši stari i novi klijenti, odnosno korisnici naših usluga, umjeli su prepoznati kvalitet, na čemu smo im duboko zahvalni, sa obećanjem da će naša saradnja i kvalitet usluga bilježiti svakodnevni napredak. Svakako da u svemu tome ne možemo zaboraviti ni naše vjerne dobavljače. Iako su pažljivo birani, mi smo zahvalni na njihovom strpljenju i ispunjenju naših zahtjeva. Možemo biti zadovoljni trenutnim uspjehom, ali vrijeme, koje je pred nama, je budućnost, a nju ne želimo propustiti.

Biti vodeći u svom poslu - smatramo da to nije pretjerana želja. Svakako da će na tom putu biti dodatnih prepreka i problema, no smatramo to izazovom kojem smo već odavno dorasli, u svakom pogledu. Pogledamo li sopstveni razvoj u posljednjih 10 godina, konstatujemo uspjeh u svakom sektoru. Ostvaren je, prije svega, kadrovski, tehnološki i ekonomski razvoj. Na kraju, sveukupno gledano, razvoj je više nego očigledan. Vjerujemo u naše uposlenike, koji su bezbroj puta dokazali svoju privrženost i vjeru, te odlučnot da zajedno sa nama prebrode sve probleme.

Strpljivo, ali sa opravdanom nadom, očekujemo širu saradnju i sa onima koji do sad nisu bili naši klijenti. Uložili smo i nastavićemo ulagati raspoložive resurse kako bi pokazali da smo pravi, pouzdan partner. Vjerujemo da je došlo pravo vrijeme za to, uprkos problemima i nekorektnosti koja ne dolazi sa naše strane.
Znam da je naša vjera u uspjeh opravdana, a time i naša budućnost svjetlija.
0 0